GARDENXPERIENCE

ONS MERK

GARDENXPERIENCE

Onze missie: een persoonlijk plantenparadijs voor iedereen. Het kweken van zoveel soorten en schakeringen vaste planten en perkgoed geeft onze dagen kleur. Nog blijer maakt het ons dat iedereen heel eenvoudig een eigen groene oase kan creëren met onze veelkleurige verfraaiers van tuin, terras en balkon. 

Met de weerbare en vitale planten die we aanbieden onder de merknaam Garden Xperience willen we onze eindklanten inspireren en verbinden. Onze belofte: Your perfect piece of nature. Jouw eigen stukje natuur, met precies die planten waar je blij van wordt.

Elke plant heeft een uniek label met barcode en QR code. De barcodes kunt u als retailer inlezen in uw kassasysteem. De consument gaat via de QR-code naar de website GARDENXPERIENCE.COM voor verzorgingstips en inspiratie.

Voor tuincentra hebben we point of sale materiaal ontwikkeld in de vorm van tafelbanners en zijn diverse thema’s uitgewerkt.

“Wij gunnen iedereen een mooie kleurrijke tuin of balkon vol bloemen."

Marloes & Arnoud

EIGENAREN VAN DE NOORDPOEL

INSPIRATIE

THEMA'S

Een persoonlijk plantenparadijs voor iedereen begint bij het bieden van inspiratie op de winkelvloer. Niet iedereen heeft groene vingers en daarom werken we met thema’s. Zo maken we het de consument gemakkelijk.

De thema’s inspireren en nodigen uit tot creativiteit.

YOUR PERFECT PIECE OF NATURE

Kies en combineer, varieer en creëer. Beleef jouw stukje natuur zoals jij dat wilt met precies die planten waar je blij van wordt.

Xperience the seasons

SPARKLING SPRING

Kijk hoe de knoppen openspringen en de blaadjes ontluiken. Voel de zon op je gezicht. Iedere lente is een nieuw begin. Wat heb jij dit jaar voor je tuin of balkon in petto? Kies en combineer met de collectie Sparkling spring. En verheug je alvast op een kleurrijk tuinseizoen! 

SUMMER DELIGHT

Het koele gras kriebelt onder je blote voeten en overal waar je kijkt zie je korenbloemblauw en klaproosrood. Het is zomer! Kleur je tuin of je balkon met de collectie Summer delight en geniet eindeloos lang van het zomerseizoen. 

AUTUMN RHYTHM

Van geel naar oranje en terracotta: beleef de herfst in al zijn schoonheid. Met de prachtige herfstbloeiers uit de collectie Autumn rhythm creëer je een waar kleurenfestival in de tuin. De herfst is het ideale seizoen om deze schitterende najaarsbloeiers te planten. Zo zorg je het hele jaar door voor een sfeervolle tuin. 

WINTER WONDERS

Ook in de winter maximaal van je tuin genieten? Laat uitgebloeide vaste planten gewoon staan, vaak geven ze een prachtig wintersilhouet zodra er rijp of sneeuw op valt. Wissel ze af met onze planten uit de collectie Winter wonders. Zo heb je in een handomdraai een wonderschone wintertuin. 

xperience the COLOuRS

Mysterious shades

In de schaduw groeien vaak de mooiste planten vol prachtige bloemen in subtiele kleuren. Met onze collectie Mystical shades geef je elk schaduwplekje een sprookjesachtige sfeer. Perfect voor die hoekjes in je tuin of op je balkon waar weinig zon komt. 

Colour symphony

Dompel jezelf onder in een kleurenbad! Met onze collectie Colour symphony kun je je fantasie helemaal de vrije loop laten. Kies en combineer, varieer en creëer. Deze speciale selectie van bloeiende vaste planten en stijlvolle arrangementen garandeert een intens kleurenspektakel in de tuin en op het balkon. 

xperience the essential

Natural & native

Planten die van nature in ons klimaat voorkomen voelen zich hier thuis. Dat is goed voor bijen, vlinders en andere insecten, die van deze planten afhankelijk zijn. Verrijk je tuin of balkon met planten uit onze collectie Natural & native en help de biodiversiteit een handje! 

WELCOME BUTTERFLIES!

Laat je verwelkomen door bijen, vlinders en libellen. Met de collectie Welcome butterflies! ontpopt je balkon zich in een handomdraai tot een veelkleurige vlindertuin. Deze collectie bestaat uit bloeiende nectarplanten waar vlinders en allerlei andere nuttige insecten dol op zijn.