Assortiment

BREED ASSORTIMENT

ONTDEK ONS AANBOD

Bij Kwekerij De Noordpoel begint het seizoen met Primula acaulis in potmaat 10,5. Zodra de tuincentra hun eerste tafels gaan vullen met visuele handel, leveren wij de vroegbloeiende vaste planten zoals Iberis, Saxifraga, Primula elatior en Lithodora in 13 cm potten. 

Potmaten
Het assortiment vaste planten breidt in maart en april steeds verder uit. Vanaf week 8 start het oppotten voor de zomerperiode, met de focus op grotere maten (17 en 23 cm). 

Het seizoen
Belangrijke soorten worden elke 3 weken opgepot van het voorjaar tot het begin van de zomer, om gedurende een langere periode een stabiel assortiment te kunnen leveren. Denk daarbij aan Delphinium, Astilbe, Coreopsis, Verbena en Scabiosa. Tot medio juni potten we op voor verkoop tot begin september. Daarna vullen we het veld met potten voor de verkoop in het volgende voorjaar. 

Jaarrond
In het najaar zien we de vraag bij tuincentra toenemen. Hier spelen wij op in met  een combinatie van visueel aantrekkelijke vaste planten en najaarsviolen aangeboden in potmaat 10,5 cm, waardoor het hele jaar aanbod beschikbaar is.

Bekijk ons aanbod en de termijnbeschikbaarheid op Floriday

MERK
0
Soorten planten
0

ELKE WEEK EEN UPDATE

INSCHRIJVEN WEEKLIJST

Ons assortiment en actuele aanbod kun je vinden op Floriday, het platform van Royal Flora Holland. Heb je geen account op Floriday, dan kun je toch ons aanbod met visueel aantrekkelijke planten ontvangen. Wij versturen elke woensdag een weeklijst met actueel aanbod en up-to-date foto’s. Deze is ook te gebruiken als bestellijst.

“Onze planten hebben prachtige kleuren en zijn vitaal, je ziet ze gewoon al in je tuin staan.”

Marloes & Arnoud

EIGENAREN VAN DE NOORDPOEL

UNIEKE KWEKERIJ

WAAROM DE NOORDPOEL?