Bedrijfsruimte

Bedrijfsprofiel

Kwekerij de Noordpoel is een seizoensbedrijf gespecialiseerd in de teelt van vaste planten en eenjarige zomerbloeiers voor op het terras. Onze planten vinden hun weg naar tuincentra in Nederland en klanten in heel Europa. In de rustigere wintermaanden, wanneer ons plantenseizoen voorbij is,  zetten wij ons Logistiek Centrum op andere manieren in; in de periode van september tot maart verhuren wij de bedrijfsruimte en wagenpark. Ook onze vaste medewerkers kunnen dan tijdelijk werkzaam zijn bij andere bedrijven.  Bent u op zoek naar een totaaloplossing voor uw logistiek, opslag en assemblage en of kerstpakketten, dan staan wij voor u klaar.

Bedrijfsruimte

Bent u voor korte of langere tijd op zoek naar bedrijfsruimte, dan bent u bij ons aan het goede adres. Gesitueerd midden in de Randstad, naast Flora Holland vestiging Aalsmeer en op een steenworp afstand van Schiphol en Amsterdam. Bovendien vlak naast de nieuwe N201. Onze bedrijfsruimte heeft de beschikking over 2 docs en een ruime verwerkingshal met 3 overhead deuren. Alles is gelijkvloers en voorzien van betonvloer. Per direct kunnen we u de gewenste ruimte aanbieden, van 50 vierkante meter tot meer dan 1000 vierkante meter.

Logistiek

Wij beschikken over eigen transport om uw producten snel van A naar B te transporteren. Ook kunnen wij uw luchtvracht ophalen bij en weer wegbrengen naar Schiphol, zelf vracht van A naar B vervoeren en kleinere oplagen via landelijke dekking snel, binnen 24 uur, in Nederland laten bezorgen, mits verpakt op pallets en/of karren.

Opslag

Zoekt u alleen opslagruimte voor korte of langere periode, dan hebben wij voldoende ruimte om uw producten te stallen. Dankzij onze goothoogte van meer dan 5 meter, kunnen we palletverpakkingen stapelen. Er staan 2 heftrucks klaar om uw zeecontainers te lossen.

Assemblage en/of reparatie

Ons team staat voor u klaar om uw producten uit te pakken, te repareren, assembleren, verpakken en vervolgens weer naar uw klanten te transporteren. Ons team bestaat uit een vaste kern van mensen voor grote klussen evt. aangevuld met onze vaste uitzendkrachten.

Tuinbouw

Kerstpakketten verpakken geen probleem, maar wij kunnen in opdracht van u ook de mooiste kerststukken creëren of samenstellingen met toegevoegde waarde (voor tuincentra en het grootwinkelbedrijf). Wij beschikken over een groot aantal deense karren en veilingkarren. Heeft u ander verpakking- of productiewerkzaamheden, wij zijn u graag van dienst.

Kantoorruimte

Wilt u zelf voor korte of langere tijd vanuit onze vestiging opereren, dan kunt u gebruik maken van onze kantoorruimte. Onze vestiging aan de Poelweg heeft een glasvezelaansluiting, daar kunt u uiteraard gebruik van maken.

Flexibel

Ons team is flexibel en nee zeggen past eigenlijk niet in ons straatje. Wij zijn het gewend om lange dagen te maken en onder druk te presteren.

Mogelijkheden

Ook als u op zoek bent naar grote oppervlakte bedrijfsruimte 5.000 vierkante meter of meer, hebben we de mogelijkheid dit op eigen terrein te realiseren in de zeer nabije toekomst.

Interesse

Bent u op zoek? Kom langs op ons bedrijf aan de Poelweg. De koffie staat klaar en wij zijn u graag van dienst. U kunt ons vrijblijvend bereiken op nummer 0297-522102.